SEROMPONG ENTERPRISE

SALAM PERJUANGAN ! SELAMAT DATANG KE KELAB SAHABAT SITI KHADIJAH.DAPATKAN PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA ,SUSU KAMBING ,BUAH MANGGIS , HARUMAN SUCI DAN HALAL , PRODUK SEJUK BEKU , PUSAT PENDIDIKAN ISLAM PRA SEKOLAH DAN ARTIKEL-ARTIKEL MENDIDIK JIWA DI SINI!

03 November, 2010

TESTIMONI PENGGUNA CHARGE

" SAYA MENGALAMI STROK PADA TAHUN 2007 . PELBAGAI USAHA TELAH DIIKHTIARKAN UNTUK MERAWAT PENYAKIT INI , NAMUN SEGALANYA MENEMUI JALAN BUNTU , SEHINGGALAH SAYA MENCUBA CHARGE MANGGIS. SELEPAS MEMINUM 12 BOTOL , ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT SAYA BOLEH BERJALAN DAN BERSENAM " ~ EN KAMAL (PUCHONG) - BEKAS PENGADIL BOLASEPAK MALAYSIA

Anda mempunyai masalah yang sama ? Atau ada saudara mara , adik beradik atau rakan taulan yang menghadapi masalah yang sama seperti Pn Endon ? Puas telah berikhtiar tapi masih belum diizinkan ALLAH untuk sembuh ? Apa salahnya untuk mencuba RTD CHARGE MANGGIS manalah tahu dengan IZIN ALLAH masalah yang dihadapi akan SEMBUH ! Jika ANDA tidak memerlukannya buat masa ini tidak mengapa . Tetapi sekiranya ANDA tahu ada insan lain yang memerlukannya maka apalah salahnya untuk membantu saya menghebahkan berita baik ini untuk dikongsikan bersama. Saya tidak boleh menjanjikan ganjaran yang lumayan tapi percayalah JANJI ALLAH kepada hambanya ...."Setiap kebaikan yang kita lakukan akan dibalas dengan kebaikan"

Tiada ulasan: