SEROMPONG ENTERPRISE

SALAM PERJUANGAN ! SELAMAT DATANG KE KELAB SAHABAT SITI KHADIJAH.DAPATKAN PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA ,SUSU KAMBING ,BUAH MANGGIS , HARUMAN SUCI DAN HALAL , PRODUK SEJUK BEKU , PUSAT PENDIDIKAN ISLAM PRA SEKOLAH DAN ARTIKEL-ARTIKEL MENDIDIK JIWA DI SINI!

12 Mac, 2009

REFLEKSILOGI BERSAMA UST ABD HADI

Alhamdulillah kursus sehari ini telah dapat dilaksanakan dengan jayanya pada 28 hb Februari 2009 yang lalu. Sambutan yang diberikan adalah amat hebat dan seramai 52 orang peserta yang terdiri daripada ahli Kelab Sahabat Siti Khadijah dan bukan ahli berjaya disatukan untuk mempelajari teknik dan ilmu urutan refleksilogi yang betul daripada Ustaz Abd Hadi.
Setiausaha kelab sedang sibuk melayani pendaftaran para peserta ...Ust Abd Hadi sedang menyampaikan kuliah beliau .. bla , bla

Para peserta sedang kyusuk mendengar kuliah yang disampaikan ...cewah macam faham je..Kaum ibu sedang mempraktiskan teori yang baru dipelajari tadi ... picit jangan tak picit , jangan sampai cacat ibu jari tu dah le..

Sedang emak dan abah sibuk dengan teknik urutan , si anak ada acaranya yang tersendiri ... siap bekal lagi ..nampak tak apa yang aku nampak ?
Kaum adam tak ketinggalan juga mempraktiskan ilmu urutan yang baru dipelajari ..


Ni siapa pulak ni ..siap duduk atas kerusi malas lagi. Baguih sangat ke ..


Suasana kelas dipenghujungnya ....
alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5312282626676998370" />

Sekian . Tamat.

Tiada ulasan: