SEROMPONG ENTERPRISE

SALAM PERJUANGAN ! SELAMAT DATANG KE KELAB SAHABAT SITI KHADIJAH.DAPATKAN PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA ,SUSU KAMBING ,BUAH MANGGIS , HARUMAN SUCI DAN HALAL , PRODUK SEJUK BEKU , PUSAT PENDIDIKAN ISLAM PRA SEKOLAH DAN ARTIKEL-ARTIKEL MENDIDIK JIWA DI SINI!

14 Mei, 2009

SEKITAR KPJ MELAKA 13 MEI 2009

Alhamdulillah ... Kuliah Perubatan Jawi kali ini telah berjaya diadakan di Putra Ballroom Hotel Ancasa MITC Melaka dengan kehadiran yang cukup ramai. Kehadiran yang ramai ini telah menyebabkan pasukan "HIJAU HPA" terpaksa mengalah demi memberikan keutamaan kepada para tetamu yang datang. Tumpuan kuliah ini adalah kepada produk dan kaedah rawatan penyakit yang telah ditulis didalam buku JAWI MEDICAL HERB oleh PU HPA sendiri.Saksikanlah ....PU HPA sedang menunjukkan dan menerangkan produk terbaru dipasaran iaitu Pencuci Lantai dan Pencuci Tandas ...panas lagi beb.


Testimonier 1 - En Mohamad Khir Hj Zakariah telah menceritakan pengalaman anak saudaranya yang telah menghidap penyakit Kanser Rahim.Produk yang diambil adalah Shark Cartelilage , Rebusan Mikrolenin , HB .... selepas sebulan mengamalkannya alhamdulillah dengan izin Allah , pemeriksaan yang dibuat telah mendapati ketumbuhan tersebut telah mengecut....SUBHANALLAH !

Testimonier 2 - Pn Rafidah Moksin telah menceritakan pengalaman sepupunya yang mengidap penyakit kencing manis dan darah tinggi. Produk yang diambil adalah plantisol , tuju angin , vitex , kopi radix ...dengan izin ALLAH , penyakit sepupunya telah beransur pulih . SUBHANALLAH !

PU HPA TN HJ ISMAIL HJ AHMAD sedang menyampaikan cenderahati kepada Testimoier 1.

Majlis rasmi berakhir pada jam lebih kurang 11.30 malam dan sepertimana biasa PU HPA akan dikerumuni oleh peserta yang mempunyai hajat untuk bertanya kaedah rawatan keatas pelbagai penyakit dan masalah yang dihadapi oleh mereka.Yang itu saya tak tahu pukul berapa ianya berakhir....
Hingga jumpa lagi di siri KPJ yang akan datang. Jangan lupa dapatkan buku Jawi Medicals Herb untuk rujukan di siri-siri akan datang .Beli buku dapat buku dapat ilmu dapat nilai mata .Fikirkanlah ...

Tiada ulasan: