SEROMPONG ENTERPRISE

SALAM PERJUANGAN ! SELAMAT DATANG KE KELAB SAHABAT SITI KHADIJAH.DAPATKAN PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA ,SUSU KAMBING ,BUAH MANGGIS , HARUMAN SUCI DAN HALAL , PRODUK SEJUK BEKU , PUSAT PENDIDIKAN ISLAM PRA SEKOLAH DAN ARTIKEL-ARTIKEL MENDIDIK JIWA DI SINI!

16 Jun, 2009

LAGI PRODUK BARU KINI DIPASARAN


Kopi diet untuk pesakit kencing manis memang pahit. Disamping itu ia juga menggunakan daun stevia sebagai bahan pengganti gula. Sebenarnya kopi diet ini ialah kopi untuk mereka yang bermasalah dengan kesihatan seperti kencing manis, gout , darah tinggi ,gastrik dan obesiti. Mereka yang ingin mengambil kopi diet mestilah berfikir minuman ini merupakan adunan ubatan pahit yang perlu di minum untuk mengekalkan kesihatan. Kopi diet juga merupakan adunan yang sangat baik untuk orang lelaki dan ia juga boleh digunakan untuk masalah impotensi.
Kopi diet boleh diambil bersama madu lebah bagi mengurangi kepahitanya dan jangan sekali-kali memasukan gula kerana ia akan menghilangkan fungsi sebenar kopi diet. Kelebihan kopi diet boleh diukur selepas tiga hari meminumnya dengan dos minima 2 cawan sehari iaitu pagi dan petang. Tubuh akan terangsang menjadi bertenaga dan sangat sesuai bagi mereka yang berkerja yang melibatkan tenaga fizikal. Ada sedikit gula digunakan bagi mendapatkan imbangan tenaga dalam sinergi kopi diet. Kopi ini dijangka akan menjadi minuman nombor satu khususnya bagi mereka yang mementingkan kesihatan.InsyaAllah.
Hadirnya dalam bungkusan yang menarik boleh dibeli dengan harga pengedar RM 16.00 dan harga pengguna RM 20.00 untuk 15 paket dengan nilai mata 5. Dapatkannya di Pusat Agensi Jasin dan Pusat Jualan Duyong sekarang !!!
Kicap yang ditunggu-tunggu kini sudah berada dipasaran Melaka. Hadir dengan dua kategori iaitu Kicap Lemak Masin dan Kicap Lemak Manis boleh dibeli dengan harga pengedar RM 3.00 dan harga pengguna RM 3.50 dan nilai mata 0.5. Hadir untuk menguji pasaran dan ternyata kehadirannya memang ditunggu-tunggu kerana kesemuanya habis dijual dalam tempoh 24 jam. Ciri-ciri keselamatannya juga terjamin kerana kicap HPA ini dibotolkan dengan menggunakan botol plastik. Sesiapa yang tidak berjaya untuk membelinya harap dapat bersabar , insyallah penghantaran kedua akan menyusul dalam tempoh yang terdekat.

Tiada ulasan: