SEROMPONG ENTERPRISE

SALAM PERJUANGAN ! SELAMAT DATANG KE KELAB SAHABAT SITI KHADIJAH.DAPATKAN PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA ,SUSU KAMBING ,BUAH MANGGIS , HARUMAN SUCI DAN HALAL , PRODUK SEJUK BEKU , PUSAT PENDIDIKAN ISLAM PRA SEKOLAH DAN ARTIKEL-ARTIKEL MENDIDIK JIWA DI SINI!

09 Ogos, 2009

WARNA WARNI KEJAYAAN KSSK DI KONVEK 09

Kehangatan Konvek 09 masih lagi terasa. Walaupun telah ianya telah berlalu namun detik detik manis kejayaan ini masih terus segar diingatan ini. Jom kita saksikan detik detik manis serta warna warni kejayaan ahli Kelab Sahabat Siti Khadijah ..

Detik detik manis " AKU" ketika menerima anugerah .. Pengarah Jati (Top 10).

" Bukan Anugerah Yang Dicari Tapi Terima Kasih Kerana Menghargai Sumbangan Yang Sekecil ini ..."Inilah barisan kita .....

Detik detik manis sebaik selesai menerima anugerah Pengarah Jati Emas .. Tahniah buat 3 Srikandi Kelab Sahabat Siti Khadijah.

Barisan panjang menunggu giliran masing-masing untuk menerima anugerah ....

Sampai giliran PJS Nasimah menerima anugerah ...

Suami mana yang tidak berbangga dengan kejayaan isteri ...Tumpang sekaki gembira dengan kejayaan. Merakamkan detik kejayaan bersama ..

Tahniah PJE Rosli diatas anugerah Pengarah Jati Emas yang baru diterima ..

Tahniah PJE Kamarulzaman Ab Rahim diatas anugerah yang diterima..yang diwakilkan oleh sahabatnya. Insyallah tahun depan kita ambil untuk diri sendiri punya .

Atas kesabaran ..kini tiba giliran untuk menerima anugerah.


Tahniah ! PJS Zahirah atas kejayaan merangkul anugerah Pengarah Jati Emas.

Tahniah ! PJS Fadzillah atas kejayaan merangkul anugerah Pengarah Jati Emas .

Ready ..Senyum 1 2 3 Cak...

Tahniah buat semua. Ramai lagi wakil dari Kelab Sahabat Siti Khadijah yang berjaya tapi maaf lensa kami tidak sempat merakamkan detik detik indah ini. Tapi percayalah ...kau kebanggaan kita , kau adalah lagendaaaa . Semuga kejayaan ini akan menjadi obor pembakar semangat kepada yang lain untuk muncul sebagai pejuang dan usahawan muslim yang berjaya didunia dan diakhirat. Teruskan dan teruskan perjuangan yang belum selesai ini ..

Tiada ulasan: